hypotheekadvies-zaanstad.nl | BKZ Woning
Op zoek naar een BKZ woning? Als kenner van de Zaanstad & hypotheekadviseur kunnen wij u alles vertellen over de financiering en regelingen van de BKZ woningen.
BKZ hypotheek, BKZ woning, betaalbare koopwoningen zaanstad
12429
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-12429,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Expert in BKZ-hypotheken

100% onafankelijk

Wij vinden altijd de laagste rente

Gratis intake

Meer dan 25 jaar ervaring

Lage maandlasten

Vraag kosteloos een vrijblijvend adviesgesprek aan of bel ons op 075-6403949

Kom er achter wat een BKZ woning betekent voor uw financiële situatie.

Betaalbare Koopwoningen Zaanstad is een BV waarvan alle aandelen in eigendom zijn van de gemeente Zaanstad.

 

Voor een betaalbare prijs wonen in de gemeente Zaanstad? Dat kan nu. Kopers betalen via BKZ Instap een percentage van de erfpachtwaarde van de woning. Het overige percentage van de erfpachtwaarde wordt omgezet in een lening (rentevrij) aan BKZ. Over de grondwaarde wordt een erfpachtcanon (=huur van de grond) in rekening gebracht met een basis canon van 3,1%. Afhankelijk van de inkomensontwikkeling kan er sprake zijn van een hogere erfpacht (tot max 6,5%) en bijkoop van delen van de woning. BKZ Instap is ook haalbaar voor kopers met een inkomen vanaf €33.000. Dit doen we door koopwoningen aan te bieden voor een prijs die in verhouding staat met het inkomen. Gerealiseerde meerwaarde bij verkoop wordt procentueel verdeeld tussen verkoper en BKZ. Indien er sprake is van overprijzing wordt dit omgezet in een hoger aandeel voor de koper.

listen.

Een eigen huis. Ook als uw huidige inkomen dat nog net niet toelaat.

De gemeente Zaanstad biedt mensen met een lager inkomen de mogelijkheid om een eigen huis te kopen. Dankzij de speciale regeling Betaalbare Koopwoningen Zaanstad is een eigen huis nu bereikbaar voor iedereen met een lager inkomen.Zaanstad is de eerste gemeente in Nederland die dit mogelijk maakt.

Is Betaalbare Koopwoningen Zaanstad deels eigenaar van mijn woning?U bent zelf eigenaar van de woning. Echter, Betaalbare Koopwoningen Zaanstad b.v. is voor het deel dat u niet zelf hebt betaald eigenaar van de waarde van de woning. Dit is de waarde van één of meerdere tranches (zeg maar het verschil tussen het bedrag dat u hebt betaald en de marktwaarde).

bron: http://www.betaalbarekoopwoningen.nl/traditioneel/

Alle rechten voorbehouden. Deze tekst is een verkorte en vereenvoudigde weergave van de inhoud van de onderliggende juridische documenten. Omwille van de leesbaarheid zijn sommige juridische termen omgezet in spreektaal. De in de voorbeelden gehanteerde prijzen en bedragen zijn geen werkelijke verkoopprijzen. Aan de tekst en de voorbeelden op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

.

  • hypotheek ABN 450
  • hypotheek NN 450
  • hypotheek regiobank 450
  • hypotheek Aegon 450
  • hypotheek sns 450
  • Hypotheek NIBC 450
  • hypotheek Rabobank 450
  • hypotheek RBS 450
  • Hypotheek ING 450
  • hypotheek obvion 450

Weten of u de financiering rond kunt krijgen?